Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@10:01:01 GMT

بیمارستان بزرگ شاهین‌ها در ابوظبی+عکس

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۲۵۶۲۰

بیمارستان بزرگ شاهین‌ها در ابوظبی+عکس

از اجرای عمل ساده منقار تا اندوسکوپی اعضای داخلی پرنده ها، بیمارستان همه نوع خدمات به شاهین‌ها ارائه می‌دهد، چون شاهین‌ها حیوانات گرانقیمت و ارزشمندی برای اماراتی‌ها به شمار می‌روند.

وقتی شاهینی در یکی از کشور‌های حوزه‌ی خلیج فارس دچار بیماری می‌شود، صاحبانشان می‌دانند که کجا باید پرنده را درمان کنند؛ بیمارستان شاهین‌ها در ابوظبی، کاخی بزرگ برای درمان این پرندگان درجهان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خانم «مارگریت مولر» دامپزشک آلمانی که تجربه ۲۵ سال درمان شاهین‌ها را دارد می‌گوید: شاهین‌ها مثل بچه‌های آن‌ها هستند و این مردم بهترین‌ها را برای آن‌ها می‌خواهند.

او افزود: گاهی وقتی شاهینی در شب دچار حادثه می‌شود، صاحبانشان چند ساعت و تا دمیدن صبح آنجا می‌نشینند. شاهین‌ها برای آنان چیزی فراتر از یک پرنده خانگی اند و پرورش آن فقط یک ورزش نیست.

نگهداری شاهین هایِ شکاری در منطقه به شدت محبوب و گرانقیمت است و بخش مهمی از میراث فرهنگی بیابان نشینان در کشور امارات متحده عربی و همسایگانش به شمار می‌رود.               مولر در ادامه می‌گوید: بدوی‌ها از شاهین برای شکار استفاده می‌کردند، به همین دلیل شاهین عنصر اساسی ادامه‌ی حیات خانواده‌ی صحرانشین و بدوی بود.

خانم مولر می‌گوید: شاهین‌ها جایگاهی مثل بچه‌ها را در خانه داشتند و امروزه هم همینطور است. این پرنده‌ها با توجه به سرعتشان که از ۳۰۰ کیلومتر در ساعت بیشتر است، ممکن است به دلیل برخورد با شکار، یا محاسبات اشتباه در فرود آمدن و یا خوردن غذای آلوده دچار جراحت‌ها و بیماری‌های خطرناکی شوند.

بیمارستان شاهین‌های ابوظبی مورد حمایت دولت امارات، مرکز اصلی درمان، پژوهش و تربیت شاهین‌ها در سطح جهان است.

مولر می‌گوید: قیمت درمان در بیمارستان پرندگان ابوظبی تعدیل شده و تخفیف دارد تا همه‌ی مردم از سطوح مختلف درآمدی بتوانند از خدمات نگهداری از شاهین‌ها استفاده کنند.

او در توضیح گفت: پرورش شاهین‌ها در حال حاضر، از جمله فرصت‌های نادر است که صحرانشینان سابق را به گذشته شان گِره می‌زند.

شاهین‌ها از انواع پرندگان در خطر انقراض به شمار می‌روند و مسئولان اماراتی قوانینی برای نگهداری از این پرنده وضع کرده اند. امارات شکار خارج از مناطق حفاظت شده را ممنوع اعلام کرده است، به همین دلیل صاحبان شاهین ها، این پرندگان را با خوراندن گوشت تربیت می‌کنند و در ماه‌های سرد سال آن‌ها را به کشور‌هایی مانند پاکستان، مراکش و یا کشور‌های آسیای میانه می‌برند.

امارات همچنین گذرنامه‌های سفر ویژه برای شاهین‌ها صادر می‌کند، به این ترتیب پرندگان همراه با صاحبانشان به کابین‌های هواپیما برده می‌شوند و ممکن است تعداد آن‌ها در یک سفر ویژه‌ی شکاری به ده‌ها پرنده برسد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گردشگری امارات ابوظبی شاهین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۲۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، «مهرداد بذرپاش» که روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت‌ماه) به‌عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون در ابوظبی حاضر شده بود، پس از برگزاری نشست و دیدار و گفتگو با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی ابوظبی با «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» نائب رئیس دولت امارات دیدار کرد.

در این دیدار که در قصر «الوطن» ابوظبی برگزار شد، دو طرف در مورد روابط و همکاری‌ها به‌ویژه توسعه تجارت بین دو کشور گفتگو کردند.

شایان‌ذکر است که مهرداد بذرپاش در این سفر به گفتگو با مقامات و فعالان اقتصادی امارات پرداخت تا موضوع توسعه تجارت بین دو کشور با جدیت بیشتری دنبال شود.

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در این سفر و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته می‌توان پیش‌بینی کرد تجارت بین دو کشور به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خراسان شمالی میزبان پرندگان مهاجر عبوری است
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • ببینید | ناک‌اوت کردن مار سمی بزرگ توسط یک پرنده
  • صحنه ای زیبا از تخم‌گذاری یک پرنده روی آب در تالاب انزلی | ویدئو
  • تخم‌گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین‌المللی انزلی + فیلم
  • آشیانه سازی و تخم گذاری پرنده کشیم بزرگ در تالاب بین المللی انزلی
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • از تردد غیرضرور در نزدیکی کلونی‌های پرندگان تالاب انزلی خودداری کنید